ПСИХОЛОГИЧЕСКО ЧИТАЛИЩЕ – БЪЛГАРИЯ

ПСИХОЛОГИЧЕСКО ЧИТАЛИЩЕ – БЪЛГАРИЯ е експериментална програма за повишване на психологическата култура с публична Фейсбук-група и ZOOM онлайн-платформа, администрирана от д-р Пламен Димитров от 29.08.2020 година.
Просто заедно се събираме, за да четем и обсъждаме свободно два пъти в месеца произведения на известни с доказания си принос към развитието на психологията като наука и професионална практика автори.
На всяко 8-мо и 29-то число от месеца (ако не са неделя или национален празник) членовете и гостите на ЧИТАЛИЩЕТО прекарват заедно времето между 19.00 и 21.00 часа с избрана книга.
На този етап читалището е само двучасова онлайн-среща в ZOOM-платформата ни, но в бъдеще, ако условията позволяват ще се реализира на уютно за четене и дискусия място – в София и на други места в България. Регламентът ни е изключително прост:
  • Първите 40 минути от всяка среща са посветени на прочит на текст от избраната книга.
  • След това всеки има 15 минути за лична рефлексия по прочетеното.
  • След това се събираме за 45-минутна открита дискусия и обмен на преживявания, идеи и интерпретации, свързани с прочетеното и споделеното от гостите и членовете на ЧИТАЛИЩЕТО.
Членството в читалището е просто ангажимент за редовно участие в срещите ни. Но всеки може да участва и еднократно, за да провери дали това е неговото място.
Всичко, разбира се, е безплатно, благодарение на спонсорската подкрепа от Международната професионална мрежа на частнопрактикуващите психолози (PsyNet).
За контакти, допълнителна информация и заявки за достъп:
+359888429730 Е-поща: dr.plamen.dimitrov@gmail.com.com
(до д-р Пламен Л. Димитров, инициатор на проекта)
ПП. Периодично аудио/видео-архивът на ПСИХОЛОГИЧЕСКО ЧИТАЛИЩЕ – БЪЛГАРИЯ, след разрешение на членовете му, ще бъде публикуван и във фейсбук-групата му.
Запомнете, следете и споделете адреса нa ПСИХОЛОГИЧЕСКО ЧИТАЛИЩЕ – БЪЛГАРИЯ във Фейсбук:
%d bloggers like this: