PsyNet’s ОНЛАЙН БИБЛИОТЕКА

#PSYCHOLOGYONLINE  #ОНЛАЙНБИБЛИОТЕКА 
От 24 май 2020 година възстановихме с подкрепата на Международната професионална мрежа на частнопрактикуващите психолози – PsyNet  ежеседмичната програма ОНЛАЙН БИБЛИОТЕКА, чрез която до вас от 2007-ма година достигат безплатно материали (статии, книги, изследвания и др.) в областта на психологията от водещи световни издателства. През 2020 година осъществихме 31 седмични публикации в платформата на онлайн библиотеката. Ще продължим и през 2021 година! Благодарим за интереса и подкрепата към екипа на онлайн библиотеката – доброволците на PsyNet Bulgaria.
Изданията на ОНЛАЙН БИБЛИОТЕКА се разпространяват и архивират ежеседмично чрез имейл форума на PsyNet Bulgaria PSYCHOLOGYONLINE. 
Разгледайте страницата му:https://groups.io/g/psychologyonline 
Споделяме ги безвъзмездно и с абонатите на имейл системите на членовете на Дружеството на психолозите в Република България и Българска асоциация по психотерапия.
Програмата ни и през 2021-ва година продължава да е стриктно образователна и не цели генериране на печалба. Стойността на споделените безвъзмездно книги и статии в обем над 20000 страници само през 2020 година надхърли 3500 долара.
За да се абонирате за ОНЛАЙН БИБЛИОТЕКА, е необходимо само и единствено да изпратите празен имейл на: psychologyonline+subscribe@groups.io
Приятно и полезно четене! Споделете с контактите си, моля!
Пламен Луков Димитров, Координатор на екипа на @PsyNet Co-Workers
%d bloggers like this: