COMPSYCH EAP / BH SERVICES IN BULGARIА

В глобален мащаб  ComPsych е най-големият и опитен изпълнител на Корпоративно финансирани интегрирани програми за психологическа помощ, психосоциална подкрепа, поведенческо здраве, уелнес и кризисна интервенция.

В момента услугите ни достигат до повече от 53,000 организации и над 118 милиона човека в 170 страни по света, включително и България. 

Вече повече от 20 години имам удоволствието и отговорността да участвам при планирането и реализацията на всички програми и услуги за служителите на  организациите-клиенти на ComPsych в България като лицензиран за САЩ и България клиничен психолог и психотерапевт, консултант по поведенческо здраве, организационно развитие и кризисен мениджмънт (ComPsych, Inc., Provider’s License No.2229908).

В работата си нашата GuidanceResources® платформа предоставя уникални услуги в областта на психологическата и психосоциална подкрепа за служителите – EAP, програмите за поведенческо здраве – behavioral health  и уелнес wellness.

За допълнителна информация, моля, не се колебайте да се свържете се с мен на тел.: +359 888 42 9730 или по е-поща dr.plamen.dimitrov@gmail.com  (24/7)

%d bloggers like this: