ОНЛАЙН ПСИХОТЕРАПИЯ И ПСИХОЛОГИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ

И през 2021-ва година ще продължа да осъществявам ОНЛАЙН индивидуални и групови психологични консултации, сесии за психотерапия и тренинг уебинари. През изтеклата безпрецедентна 2020-та година използваните и подкрепяните професионално и организационно от мен и колегите ми  онлайн платформи се оказаха надеждно средство за осигуряване на базисно консултативно и терапевтично пространство при наложените ограничения в практиката за срещи “лице в лице”. 

За онлайн индивидуална и/или групова психотерапия, психологично консултиране и тренинг уебинари с мен и други високвалифицирани специалисти препоръчвам да използвате следните три професионални платформи:

  • Plamen’s ZOOM РООМ – Personal Meeting Room

    https://us05web.zoom.us/j/9076810778?pwd=aWtISEM4cmxNQm5mS3Y0eHhWTHBwUT09

    Meeting ID: 907 681 0778 Passcode: 9nr4Mr

     

  • Native4Native.com – Native4Native е платформа, която Ви помага да се свържете онлайн с доказани български психолози и терапевти чрез висококачествена и защитена видеовръзка от всяка локация на света. Квалифицираната терапия започва с квалифицирани специалисти, които могат да ви помогнат да преодолеете състояния, свързани със зависимости, тревожност и безсъние, депресия, паник атаки, справяне със стреса,семейни проблеми, професионални промени, загуба на близък. Специализирана услуга за всички българи, които живеят и работят извън България.
  • iMatter.bg – Терапевтичната страница на: д-р Пламен Димитров (imatter.bg)

Моля, не се колебайте да се свържете се с мен на тел. +359 888 42 9730 или да ми изпратите имейл на адрес dr.plamen.dimitrov@gmail.com , за да получите незабавно конкретни технически насоки как да се свържете и да работите с мен и колегите ми в предпочитаната от вас платформа за онлайн-консултиране и терапия.

 

 
 

 

%d bloggers like this: