“ОTВЪД КОУЧИНГА!” – ПРОГРАМА ЗА РАЗВИТИЕ НА АВТЕНТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИОННИ ЛИДЕРИ И ТОП-МЕНИДЖЪРИ

До 29 септември 2021 г. тече регистрацията за участие в деветата годишна програма

ОТВЪД КОУЧИНГА!

ПРОФЕСИОНАЛНО-РОЛЕВА АНАЛИЗА ЗА РАЗВИТИЕ НА АВТЕНТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИОННИ ЛИДЕРИ И ТОП-МЕНИДЖЪРИ (2021-2022 година).

Тя е едногодишна версия на организираните и осъществявани от екипа на д-р Пламен Л. Димитров, RODC в предходните осем години Уикенд-лаборатории за автентични лидери (2011-2020)

Програмата ще започне работа присъствено на 2 октомври 2021 г. При необходимост ще я реализираме и в хибриден формат.

В рамките на 12 месеца ежеседмичните индивидуални срещи за професионално-ролева анализа, тематичните групови уебинари и горещата консултативна линия на програмата се допълват от постоянно действащи модулни програми за групово-динамичен психотренинг, ролеви анализ, разгръщане и реализация на потенциала на организационните лидери и топ-мениджъри, и развитие на практическите умения за управление на програми за организационно развитие.

Участието в програмата в периода 2021-2022 година е подходящо както за действащи, така и за бъдещи висши ръководители, предприемачи,  топ-мениджъри и специалисти в български организации – бизнес предприятия, публични (централна и местни) администрации, политически партии, образователни и здравни заведения, професионално-съсловни и граждански сдружения и благотворителни фондации. 

В тях, разбира се, може да се включи всеки, който се интересува неподправено от екипно и организационно развитие, интерактивно-процесуален организационен анализ и развитие на организационната култура, лидерския потенциал и управленската ефективност.

Пълната цена на програмата е 3250 лв + ДДС.

При включване на двама или повече участника от една организация, всеки от тях ползва допълнително по 5% отстъпка от цената на всеки избран модул от програмата.

Подробности за методологията и съдържанието на програмата, условията за участие и цените на включените тематични модули можете да получите като изпратите писмена заявка за конфиденциално интервю за представяне на Програмния каталог “ОТВЪД КОУЧИНГА! – 2021-2022

Регистрацията за участие в програмата  става само след конфиденциално индивидуално събеседване – лице в лице или онлайн в периода 1-30 септември 2021 г.!

За допълнителна информация и заявки за час за предварително събеседване:

 +359 888 42 9730; или по е-поща: dr.plamen.dimitrov@gmail.com

%d bloggers like this: